Posa't en contacte amb nosaltres

*Disponibilitat de dilluns a dijous de 9 a 18 hores. Divendres de 9 a 17 hores.

Aquestes empreses publiquen les seves ofertes de feina TIC a ticjob.es

Employer branding

 • Microsites

  Et creem un site amb contingut multimèdia totalment personalitzat, enllaços a la teva web, text SEO enriquit i totes les teves ofertes de treball.

 • Impulsos a mida

  Difusió de les teves ofertes de feina a xarxes socials com Linkedin, Google for Jobs i moltes més mitjançant el disseny de posts personalitzats.

 • Partners

  Accedeix de forma directa a la nostra comunitat de partners de formació IT, esdeveniments i fires tecnològiques on estem presents.

100% Tech

 • Només perfils IT

  El nostre equip de quality revisa i valida tots els perfils inscrits i les ofertes publicades perquè compleixin els nostres estàndards 100% IT.

 • Filtra per expertise

  Segmenta per nivell d'experiència en les diferents tecnologies del cercador matricial per aconseguir una cerca encara més exacta.

 • Candidats actius

  Filtra totes les cerques amb candidats que estiguin actualment disponibles i optimitza els teus contactes per agilitzar els teus processos de reclutament.

Estalvia temps

 • Alertes de CV

  Crea les teves alertes de CV amb els criteris que vulguis per rebre diàriament els nous perfils IT inscrits que facin matx amb els teus requisits.

 • Mailing massius

  Selecciona els candidats que més s'ajustin als teus criteris en els resultats de cerca i contacta'ls mitjançant correu electrònic a tots simultàniament.

 • IA Interview

  Gràcies al nostre assistent d'IA, realitzarem una primera entrevista introductòria per, de manera autònoma, aconseguir informació bàsica i determinant per estalviar-te temps i facilitar el teu procés de recruiting.

 • Integració ATS

  Treballes amb algun ATS? Ens integrem mitjançant la nostra API perquè pugueu publicar les vostres ofertes i rebre les candidatures des d'un mateix lloc.

IT Challenge

 • Elige la temática

  Podemos hacer el challenge que mejor encaje con tu empresa, para estudiantes, para perfiles Java, perfiles de cyber...

 • Jurado de primer nivel

  Entre 10 y 30 expertos en la materia tech serán el jurado para cada challenge, pudiendo ser profesores de universidad, gurus...

 • Acceso a +200 participantes

  Podrás tener acceso a los test y a toda la información de contacto de los participantes.

 • 40 preguntas

  40 preguntas para más de 200 participantes. Al final quedarán 20 finalistas y solo 1 ganador, consigue al mejor talento IT.

Els nostres clients ens recomanen

logo telefonica opinion Virginia Lozano
Responsable de Selección
Estrelles de valoracions

“El equipo de Ticjob está compuesto por grandes profesionales y mejores personas. Nos ayudan a gestionar nuestros procesos de selección T.I dándoles la visibilidad que necesitamos para su rápida cobertura y su disposición es siempre absoluta”

logo grupo valora opinion Armalys M.
Técnico de Personas y RSE
Estrelles de valoracions

"Gracias a publicar nuestra oferta de trabajo en ticjob.es contratamos un perfil de CTO en tiempo record"

logo grupo valora opinion Aittor Sobradelo Querol
Gestión y desarrollo del equipo humano
Estrelles de valoracions

"Nos identificamos con el ser especialistas y con una forma de trabajo cercana y confiable, y eso es lo que nosotros encontramos en Ticjob. Un equipo de personas cercanas y comprometidas, con una plataforma especializada en ofertas TIC con un conocimiento vertical en tecnologías. Y además, tenéis un gran alcance y nos ayudáis en la difusión de las ofertas, y eso para nosotros es todo un match."

Els nostres partners tecnològics